Hee allemaal! Vandaag is het tijd voor F1 22 Multiplayer Open Lobbies met Kijkers! Kan ik mijn EERSTE win halen tegen jullie!? Deed jij mee met de race!? Waar ben je gefinisht? Vond je de video nou leuk? Laat dan een LIKE achter en abonneer voor meer! #Shorts

Check de vorige video! ►

🍿 Abonneer GRATIS op mijn kanaal!

Social Media:
🎮 English Race Channel –
📸 Instagram –
🐦 Twitter –
🔴 Twitch –
🗣 Discord –

Sponsored By:
► Logitech G –
Keyboard: G915 Wireless (Tactile/Brown)
Mouse: G Pro Wireless (Ghost) & G502 Lightspeed
Mousepad: Powerplay & G840 XL
Headset: Logitech G PRO X
Racestuur: Logitech G923

► ELGATO –
– 4K60 Pro Capture Card
– Stream Deck
– Key Light
– Multi Mount + Flex Arm Kit
– Cam Link
– Wave Link 3 Mic

► ASTRO – Headset A50

Save 5% with my link (this is only applied once you enter all the payment details)

Zakelijke mail: [email protected]

Hi allemaal, leuk dat je kijkt naar een nieuwe video op mijn kanaal. Ik ben Maxime MXM, op dit kanaal zal ik allerlei gamevideo’s uploaden. Dankjewel voor jullie support! Abonneer op mijn kanaal zodat je niks mist!